Kushies

Kushies har et stort udvalg af økologiske kvalitetsprodukter som tøj, sengelinned, bleer og legetøj til babyer og børn. Hos Woodtoy har vi valgt at forhandle Kushies Kritters og Kushies Zolo, der er nusseklude og legetøj til autostolen og barnevognen.

Wonderworld toy

Vores største leverandør er Wonderworld toy, der har hovedsæde i Thailand. Wonderworld toy har stort fokus på at lave trælegetøjet så bæredygtigt som muligt. Derfor planter de et nyt træ, når der bliver fældet et træ til at lave legetøj af. Alt legetøjet er lavet af gummitræ, der først bliver fældet, når der ikke er mere gummi at udvinde.

Wonderworld toy har en serie, der hedder Color Of Nature, der er malet med naturlige farver, som er udvundet af gulerødder, spinat, gardenia og roselle.

Wonderworld toys trælegetøj er lavet med fokus på at udvikle barnets motoriske evner og sanser, stimulere barnets fantasi og kreativitet.

Inden legetøjet bliver sat i produktion, bliver det afprøvet af børn. Deres reaktion på legetøjet afgør om designerteamet skal arbejde videre med idéen eller om de kreative hoveder skal tilbage til tegnebrættet.

Wonderworld har kvalitetslegetøj til børn i alderen 0 – 6 år.

Kvalitet

Alle Woodtoys leverandører gør meget ud af børns oplevelser i forbindelse med legen. Det betyder at børnene under udarbejdelsen af vores produkter er med hele vejen. Når designerteamet har fået en idé, bliver den fremstillet i ganske få eksemplarer og vist til børn. Deres reaktion på legetøjet afgør, om der skal arbejdes videre med idéen eller om de kreative hoveder skal tilbage til tegnebrættet.

For os er det vigtigt, at legetøjet er lavet, så det kan holde til at blive leget med og sikkerheden er i orden. Alle Woodtoys produkter er selvfølgelig CE mærket, hvilket betyder, at samtlige produkter har gennemgået og opnået godkendelse i tre forskellige test, som kaldes EN 71 standarder. Disse test bliver lavet for at opnå en sikkerhed for, at legetøjet ikke er til fare for de børn, som leger med det.

Brudstyrke

Her bliver hver enkelt stykke legetøj “tabt” fra forskellige højder for at sikre, at der ved brud ikke opstår splinter og skarpe kanter, der kan være farlige for børn. Det betyder ikke, at legetøjet ikke kan gå i stykker ved at smide med det.

Brandbarhed

Her bliver legetøjet testet for brandhastighed, så børn kan nå at slippe legetøjet og komme lidt væk, inden det hele futter af i hænderne på dem. Det betyder ikke, at legetøjet ikke kan brænde.

Kemisk test

Her bliver hvert enkelt delelement i legetøjet testet for alle de kemiske stoffer, der ikke må optræde i legetøj i dag. Det vil sige, at lim, maling, søm, skruer, og hvad man ellers kan komme i tanke om, er testet for ftalater og andet kemi. Når alle deleelementer er testet og godkendt, bliver det endelige produkt også godkendt.